Branding, markedsføring, lobbyarbejde, reklamer, annoncer – der er mange måder at vise sin fantastiske landsby eller sit lokalområde frem.

Oftest sker der via websider, sociale medier, lokale aviser eller offentlige samarbejdspartner. Men der er virkelig stor forskel på hvordan man griber det an på. Og det er rigtig fint, men tit kan enkle finesser være med til at skabe endnu mere synlighed.

Her er den visuelle fortælling et stærkt middel.

rapsmark ved Havndal

Jeg har i mange år haft en stor glæde af at have kameraet med på tur, og har øvet, trænet og erfaret hvilke effekter, indstillinger og vinkler, der kan fremhæve og præsentere forskellige indtryk.

I landsbyerne, ude i naturen og på landet kigger jeg meget efter indtryk, som ikke umiddelbart er det første som blikket falder på. Det kan være detaljer, skjulte herligheder eller ting, som bare er der, og bliver taget for givet.

Det er faktisk ofte det, der betyder noget, og som har haft indflydelse på, hvorfor man har valgt at bo her.

Jeg trives der, hvor det er oplevelsen, landsbyhyggen og fællesskabet, der danner grundlag for et samarbejde. Og det er præcis her jeg har et talent for at finde nyt, inspiration eller vinkler, som kan genopfinde eller forfriske indtrykkene af et lokalsamfund.

Skal vi sammen finde de skjulte skatte i din landsby?

Jeg kan:

  • Hjælpe med skarpe, friske og nye fotos af landsbyen, foreningen eller lignende
  • Levere et skarpt landsbyblik med øje for detaljen
  • Sætte landsbyen visuelt på dagsordenen
  • Inspirere til at se nyt og anderledes på landsbyens herligheder

Leder du/I efter ny inspiration, så gå endelig på jagt rundt på min webside.