Storytelling

Ord siger meget, billeder ligeså – men sammen så kan de fortælle en fantastisk historie. Jeg tror på at kombinere disse, så kan man komme omkring en person, en landsby eller en virksomhed, så flere facetter vises.

Jeg holder meget af at lege med ordene og samtidig finde nye vinkler på den visuelle fortælling. Det kan bruges til for eksempel en fotostorytelling, en artikelserie, branding materiale, bøger, rapporter eller noget helt andet.

Jeg nyder selv at få fortalt historier fra glemte tider eller om en særlig dag i skoven. Og har altid øvet mig i at fortælle noget som huskes, eller som jeg vil have fremhævet.

Sådanne oplevelser findes alle steder. Nogle vil sikkert bare sige, at sådan har det altid været – eller det er at da ikke noget særligt. Andre derimod oplever en stolthed og glæde ved at få fortalt om de små og store hændelser.

Ved at kombinere fortællingen med noget visuelt, så formes rammerne for historien – men alligevel er det op til den lyttende eller læsende at opleve det i sine egne tanker og forestillinger.

Mange historier findes lige præcis i landsbyer og ude i de små lokalsamfund – og dem vil jeg gerne hjælpe på vej.

Måske kan vi finde en inspirerende måde at forme fortællingen?

Jeg har:

  • Et godt øje for detaljen
  • Et kreativt skrive-gen
  • Et strukturerende fritidssystematisk sind
  • Og så nyder jeg bare at være med til at finde det, der skiller fortællingen ud fra de mange

Skal vi lege sammen? Surf rundt på min webside, og find inspiration til din historie.