Kontakt

Jeg er klar på udfordringer og opgaver, der kræver nye friske kræfter inden for arbejdet med idéer, det visuelle og kreative område samt ikke mindst at skabe et positivt og brugbart afsæt til udviklingsmuligheder.

Kan jeg inspirere og samarbejde med din forening, din landsby eller din organisation, så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Du får en dedikeret fotograf med stærke visuelle indblik, et kreativt mindset, en dygtig skribent og med en fornuftig balance mellem pris og produkt.

Mads Munk Jepsen


  Jeg kan hjælpe med:

  – Fotos
  – Storytelling
  – Idéudvikling
  – etc.


  Rettigheder alle billeder på websiden og anvendt på blogindlæg er personlige, og tilhører mig. Derfor skal du altid henvende dig til mig, for at få en aftale om eventuelt brug andetsteds.

  Jeg har rimelige vilkår, ligesom jeg er meget fleksibel med hensyn til brugen af billeder. Men det kræver, at vi får en snak om anvendelse, formål, medier og eventuelle økonomiske aftaler om brug.

  Anvendes et eller flere af mine fotos, så er minimum, at jeg krediteres for det.

  Priser – arbejdet med fotoopgaver, idéudvikling, projekter og meget andet har sin pris, men jeg er meget bevidst om, at landsbyer og foreninger ikke altid har store stærke pengetanke.

  Så jeg har altid landsbyvenlige priser, som vi tilretter efter behov og ønsker om opgavens art og størrelse.

  Vilkår – som udgangspunkt bevarer jeg alle rettigheder til fotos. Hvorfor fotos kan anvendes i markedsføring, som blik på websiden eller til udstillinger og projekter.

  Dog aftales specifikt i opstarten ved hver opgave, hvilke rettigheder og vilkår for hvor og til hvad de enkelte fotos kan anvendes.

  Jeg er klar på en udfordring, hvor vi sammen sætter rammerne, hvorefter jeg kaster mig ud i arbejdet. Efterfølgende redigerer og leverer jeg fotos inden for aftalte tidspunkter, så deadlines og forventninger afstemmes.