Hjælp til selvhjælp

posted in: Afrika, blog, slide | 0

Interessen for udvikling, bistand til udviklingslandene og særligt nysgerrigheden for Afrika har jeg haft i mange år – familie, venner og kolleger har været afsted, nogle som frivillige; nogle som turister; andre som en del af deres karriere.

Det har jeg altid misundt dem. Det har simpelthen været så spændende at høre om livet og oplevelserne derude, langt væk fra trygge, rolige, velfungerende Danmark.

Heldigvis har jeg også selv fået muligheden for at rejse i Afrika, bo i Afrika og endda studere om Afrika og andre udviklingsområder. Så selv om lysten endnu ikke helt er styret, så har jeg efterhånden fået det lidt ind i sjælen.

Det vil jeg gerne dele ud af – egne oplevelser, erfaringer, holdninger og idéer til udviklingsarbejdet og livet i Afrika.

Jeg håber, det kan give inspiration og lyst til at vide mere, debattere og kommentere blogindlæggene samt ikke mindst åbne for mulige projekter og samarbejdsflader, hvor I kan bruge og bringe mine kompetencer inden for idéudvikling, projektmageri og fotoopgaver.

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *