Der er ingen tvivl om, at det visuelle udtryk; lysten til at inspirere andre med egne motiver og egne kreative fotografier, har været et område, der er eksploderet i takt med de tekniske muligheder, der er kommet. Og sammen med de sociale medier, er det jo blevet hvermandseje at fortælle en historie om stort og småt.

Det er spændende at møde det uventede og det ukendte, ligesom hverdagens trivialiteter også fylder i alverdens storytelling.

Præget af et stærkt kreativt input fra familien, lysten til at se med friske øjne og udfordre det bestående, så har jeg haft en voksende interesse for at markedsføre noget af alt det, man i dagligdagen tager for givet eller ikke tillægger stor opmærksomhed, men som alligevel er det, der gør det hele værd.

Jeg fascineres som mange andre af farver, oplevelser, mødet med kulturer og nysgerrigheden til at lære noget nyt, men har stor fokus på at se tingene fra en lidt anden – positiv – vinkel.

  • Forfald er ikke blot forfald, der er en historie bag.
  • Lukninger er ikke blot lukninger, der findes menneskers hverdag i dette.
  • Stilstand er ikke blot stilstand, for her er der måske lige netop muligheder og nye potentialer.

Og sammen med dette findes der fortællinger om samfund, virksomheder, organisationer, personer, som søger efter at komme videre, udvikle, forandre eller forny det bestående. Her er også historien, der kan fortælles.

Det er præcis det, som jeg nyder at arbejde med. At se muligheder, at vise det værdifulde, at ændre oplevelser fra noget leverpostejsagtig til en højtbelagt dyrlægens natmad uden det mister dets oprindelse.

Jeg trives med opgaver, der arbejder med at vise potentialet, de gode sider og glæden ved der er, og hvad det kan blive til.


Tilbud / samarbejde

Er du som privatperson, forening, ildsjæl, landsbyaktiv, kommunal webansvarlig, virksomhedsejer eller organisation blevet nysgerrig på at vide mere. Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om muligheder for fotoopgaver, storytelling og arbejdet med udviklingspotentialer.